Referenties

“Susanne brengt rust en overzicht in turbulente situaties. Door haar vermogen écht te luisteren en zich in te leven, weet zij mensen mee te nemen en problemen op te lossen, ook wanneer emoties hoog op (dreigen te) lopen. Je kunt de regie gerust aan Susanne overlaten, want ze is snel van begrip, grondig en ziet niets over het hoofd. Tegelijkertijd benadert ze zaken pragmatisch en met een gezonde dosis humor, waardoor het al met al heel erg prettig met haar samenwerken is.” 

Emma Bevers, arbeidsrechtadvocaat Vasteland advocaten

“In januari 2006 heb ik Susanne leren kennen als een doelgerichte en inspirerende collega. Ondanks, of misschien dankzij, haar eerdere ervaring in een andere industrie wist ze als projectmanager van 2 nieuw te ontwikkelen proposities in hele korte termijn van plan naar marktgerichte aanpak te komen. Door haar eigen stijl en wijze van benadering heeft ze haar team meegenomen waardoor er al eind april een relevant aanbod was voor startende medici als doelgroep voor Van Lanschot Healthcare, toen nog CenE Bankiers. De belangrijkste eigenschappen om tot resultaat te komen in een complexe omgeving zijn naast structuur en inhoud ook scherpzinnigheid, duidelijke communicatie, directheid en een flinke dosis humor. Dat laatste past haar als geen ander en is een belangrijke pijler onder het behaalde succes.”

Chris Zegers, Directeur Van Lanschot

“Susanne heb ik leren kennen als een iemand met een sterke persoonlijkheid die op een zeer prettige wijze communiceert; duidelijk, respectvol en luistert bovenal goed. Door haar helikopterview is zij in staat om in korte tijd een organisatie eigen te maken, complexe situaties inzichtelijk te maken en zo nodig te stroomlijnen. Zij is iemand met visie en doordat zij met volle overgave (deze drive kan sommige mensen mogelijk overweldigen) de opdracht tot een succesvol einde wil brengen, willen mensen graag met en voor haar werken!”

Daphne Jansen, manager PRO praktijkmanagement

“Ik heb Susanne leren kennen als een zeer doortastende, in mensen geïnteresseerde collega. Haar gestructureerde manier van dingen aanpakken en de snelheid waarmee zij een situatie doorziet en er een oplossing voor bedenkt zijn kenmerkend voor haar. Ook staat zij garant voor een onderbouwd advies en schroomt niet om mensen een spiegel voor te houden. Of dat nu zakelijk is of privé. Ik doe met een gerust hart een beroep op Susanne!”

Chantal Boeijkens, Brand Manager UCB Pharma

“Susanne is een enthousiaste en betrokken collega. Zij heeft aan de basis gestaan van DebtSupport en was mede verantwoordelijk voor de productontwikkeling, ontwerp van het automatiseringssysteem, het uitdenken van processen en het onderhouden van externe contacten. Zij heeft oog voor de grote lijnen en kan deze goed vertalen naar detailniveau. Susanne communiceert duidelijk en direct, met gevoel voor menselijke verhoudingen. Susanne is een hartelijke persoonlijkheid met wie je goed kunt samenwerken.”

Anne-Mieke de Peuter, Directeur PLANgroep:

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?